Projektilla haetaan vetovoimatekijöitä ja lisäpotkua markkinointiin

19.4.2016 / Toholammin kehitys

Kannuksen kaupunki ja Toholammin kunta ovat yhdessä pistäneet pystyyn hankkeen, jolla pyritään parantamaan yritysten vetovoimaisuutta ja saamaan toimintaan lisäpotkua. Projektipäälliköksi valittu diplomi-insinööri Tiina Kiviranta on jo käynyt tutustumassa asioihin paikan päällä, mutta täydellä teholla hän aloittaa työt vajaan parin kuukauden kulutta. Siihen asti hän hoitaa ratsastuksenohjaajan tehtäviä Pudasjärvellä. Kivirannalla on ollut myös hevostalli, jossa hän on pitänyt ratsastuskoulua.

– Äiti aina sanoi, että pitää kouluttautua, jotta on kunnon ammatti. Niinpä olen diplomi-insinööri, Tiina naurahtaa.Hänen juurensa ovat Seinäjoella, ja nykyisin hän asuu Kalajoella.

Lestijokilaakso eläväksi -hankkeen projektipäällikkö sanoo, että yritysten vetovoimaisuustekijöiden parantaminen on usein kiinni hyvin pienistä asioista.

– Yksistään yrityksen ulkoasun ja sisätilojen järjestyksen muutoksilla saadaan aikaan merkittäviä vetovoimatekijöitä, Kiviranta aloittaa.

Kaiken taustalla ja lähtökohtana on tietysti yrittäjien toimintamahdollisuuksien parantaminen. Kiviranta lupaa niin Kannuksen kuin Toholamminkin keskuksiin lisää elämää erilaisten tempausten ja tapahtumien muodossa. Toholammin torialue on myös yksi pohdinnan paikka. Nyt se koetaan tukkoiseksi.

– Markkinointi on eittämättä yksi avainkysymyksistä, Kiviranta lisää.

Hän lupaa järjestää yrittäjille lisäksi koulutustilaisuuksia, joissa paneudutaan asioihin.

– Verkostoituminen on tietysti yksi tämän päivän sana, joka täytyy pitää mielessä, kun asioita kehitetään, Kiviranta muistuttaa.

Diplomi-insinööri Tina Kiviranta on Lestijokilaakso elävänä- hankkeen projektipäällikkö
Diplomi-insinööri Tina Kiviranta on Lestijokilaakso elävänä- hankkeen projektipäällikkö