Kauppalehti Toholammilla

10.2.2017 / Toholammin kehitys

Pramia Plastic loistaa neljällä sivulla

Tämän vuoden tammikuun lopulla Kauppalehti kertoi PET-pullojen kierrätyksestä ja laajasti Pramia Plasticin toiminnasta pullojen kierrätyksen loppupäässä tapahtuvasta kehitystyöstä. Yritys valmistaa muun muassa hiutaleita ja rakeita kymmeneen maahan.

Lehdessä todetaan, että yritykseltä on lupa odottaa lisää uutisia, jos kaikki menee  suunnitelmien mukaan Yrittäjä, toimitusjohtaja Marko Mäkisen takataskussa on tuore innovaatioseteli, ja Tampereen teknillinen yliopisto on lähtenyt kumppaniksi tuotekehitykseen.

Konsernin liikevaihto oli viime syyskuussa 4,9 miljoonaa euroa ja liikevoitto 0,26 miljoonaa.

Kauppalehti listasi vuoden 2016 kesällä maamme sata kovinta kasvuyritystä. Niiden joukossa komeili toholampilainen Pramia Plastic Oy. Se oli sijalla yhdeksäntoista.

Yrityksen liikevaihto vuonna 2015 oli 3,8 miljoonaa euroa. Lista perustui tilinpäätöstietoihin ja toimituksen keräämään aineistoon. Yhtenä kriteerinä oli myös se, että yritys on toiminut vähintään neljä vuotta

Pramia Plasticia johtava Marko Mäkinen vetää myös Jalasjärvellä toimivaa Pohjolan moderneinta ja ekologisinta Pramia-viinatehdasta.

Lue yrityksestä lisää sen kotisivuilta http://www.pramiaplastic.fi.