Mukava tulla tekemään töitä Toholammille

13.8.2016 / Toholammin kehitys

Toholammin Kehitys Oy:n biohankkeiden projektipäällikön tehtävään on valittu kokkolalainen biotekniikan insinööri Hannele Syri-Nieminen. Ensi kevääseen saakka kestävästä projektista oli kiinnostunut kymmenen henkilöä, joista yhtiön hallitus haastatteli viittä.

Projektipäällikkö keskittyy työssään BioToholampi ja Biojalostamon koevaihe -hankkeisiin. Juuri työssään aloittanut Syri-Nieminen kuvailee hankkeita erityisen mielenkiintoisiksi. Hänellä on myös aikaisempaa kokemusta projektityöskentelystä.

Toholampi ei ole outo paikka Hannele Syri-Niemiselle. Hänen isänsä, Kalevi Syri, on lähtöisin Härkänevalta.

– Nuorempana tuli Härkänevalla vietettyä paljon aikaa. Olin siellä ihan yksinkin, mutta paljon ajasta kului kuitenkin naapurissa, Wennströmillä, jossa oli saman ikäisiä kavereita.

Hän sanoo, että myöhemmin opiskelut veivät muualle ja osa kavereistakin on muuttanut pois Härkänevalta, joten nyt siellä käynnit ovat jääneet vähemmälle.

Syri-Niemisen perheeseen kuuluvat aviomies ja 13-, 11- ja 8 -vuotiaat lapset. Hannele sanoo, että lasten harrastukset ovat tietysti koko perheenkin harrastuksia, joista päällimmäinen on jalkapallo.

– Itse olen mukana Ykspihlajan Työväen Teatterin toiminnassa ja toimin sen rahastonhoitajana. Viisi vuotta sitten perustettiin Voxpihlaja -kuoro, jossa myös olen mukana, Hannele kertoo.

– Mutta kyllä nyt on mukava tulla tekemään töitä Toholammin hyväksi. Siinä samalla palaavat mieleen myös vuosien takaiset mukavat muistot Toholammilta, projektipäällikkö Hannele Syri-Nieminen toteaa.

Hannele Syri-Nieminen on aloittanut biohankkeiden projektipäällikkönä Toholammilla
Hannele Syri-Nieminen on aloittanut biohankkeiden projektipäällikkönä Toholammilla