Uusia ideoitakin puidaan

3.3.2016 / Toholammin kehitys

Aamukahvilla esillä koulutusmahdollisuudet

Toholammin Kehitys Oy järjestää kuukausittain toholampilaisyrittäjille aamukahvitilaisuuden, jossa kahvittelun ohella puhutaan jämäkkää asiaa yrittämiseen liittyvistä asioista. Ilmaan saattaa lentää myös uusia ideoita. Viime vuoden loppupuolella aloitettu käytäntö on todettu hyväksi. Yritysasiamies Mari-Liisa Kiiskilä sanoo, että yrittäjät osallistuvat aamukahville mahdollisuuksiensa mukaan.

Viime viikolla yrittäjät saivat tietoa koulutuksesta. Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuskeskuksen yrityspalvelupäällikkö Iiris Niemonen oli kertomassa aikuiskoulutuksesta.

– Kouluttautuminen oppisopimuksella on edelleenkin vahvassa asemassa. Nuorille niin kuin myös aikuisille räätälöidään yksittäisiä koulutuspolkuja työelämään, Niemonen totesi.

Koulutusta löytyy edelleenkin paljon yritysten tarpeisiin, hinnoitteluun on toki tullut aikaisempaa enemmän omavastuuosuutta. Kunnanjohtaja Jukka Hillukkala nosti esiin Artesaaniopiston metallipuolen tilat, joissa voitaisiin jatkossa järjestää koulutusta vaikkapa hitsareille. Sekin mahdollisuus selvitetään Aamukahvilla.

Lampin yrittäjien aamukahvit-800
Toholammin Kehitys järjestää yrittäjille aamukahvitilaisuuden, jossa vaihdetaan mielipiteitä ajankohtaisista asioista. Viime viikolla yrityspalvelupäällikkö Iiris Niemonen oli kertomassa koulutusasioista. Yrittäjä Janne Aurolahti ja kunnanjohtaja Jukka Hillukkala ovat kuulolla.