Kyläläisten toive toteutui

21.12.2016 / Toholammin kehitys

Sykäräisen kylä sai joululahjan

 Sykäräisen kylä sai oman joululahjansa keskiviikkoaamuna, kun kuorma-auton lavalla kuljetettu omakotitalo laskettiin kylän keskustassa talo odottaneelle tontille. Kiinteistöosakeyhtiö Sykäräisen hallituksen puheenjohtaja Kalevi Syri myhäili paikalla tyytyväisenä. Pitkään kyläläisten puheissa elänyt toive toteutui. Se on joululahja kyläkunnalle. Syri selvittää, että osakeyhtiössä on 15 osakasta.

Viime viikolla tehtiin pohjatöitä Ilkka Wennström (oikealla) ja Jarkko Rautiainen tuumasivat, että tähän ensimmäisen asunnon pitäisi tulla ja tulihan se.

– Toholammin Kehitys Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Kentala on ollut alusta lähtien kyläläisten tukena. Myös kunnanjohtaja Jukka Hillukkala on suhtautunut hankkeeseemme myönteisesti, Syri kiittelee.

Hän sanoo, että kylällä on koettu, että Sykäräisessä on tarvetta vuokra-asunnoille, kun esimerkiksi uutta väkeä tulee töihin Härkänevan tehtaille.

Nyt tullut asunto vastaa kolmiota ja keväällä tontille on tulossa vielä kaksi noin 40 neliön asuntoa. Kyseessä ei ole rivitalorakentaminen, sillä asunnot ovat toisistaan erillään useamman metrin.

Kalevi Syri sanoo, että nyt pari viikkoa asuntoa lämmitetään ja sen jälkeen asukkaat asettuvat siihen taloksi.

Kalevi Syri oli tyytyväinen mies, kun talokuljetus saapui keskiviikkona äämuhämärissä Sykäräiseen.
Talokuljetus
Joulupaketti kylälle. Sykäräisen kyläläiset saivat komean joulupaketin, kun halsualainen Teijo-talo toi kylän keskustasta hankitulle tontille asunnon. Lisää on tulossa ensi keväänä.