Edullista koulutusta kansainvälistymiseen – vielä ennättää mukaan

16.10.2020 / Toholammin kehitys

VALO kv-koulutus on pohjanmaalaisille yrityksille suunnattu Aalto ENT:n ja Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen järjestämä kattava koulutusohjelma, jonka tarkoituksena on tukea yrityksiä viennin edistämisessä ja sen kehittämisessä. Mukaan otetaan yrityksiä, joilla jo on vientikokemusta sekä yrityksiä, jotka kansainvälistymistä vasta suunnittelevat. Koulutus muovautuu sen mukaan, mikä yrityksen lähtötilanne on.

PIDÄ KIIRETTÄ! Maksuttomaan lähtötilanneanalyysiin pääset vielä mukaan ennen koulutuksen alkua 1.12.

Yrityksen lähtötilanne kartoitetaan kansainvälistymisanalyysillä, joka on täysin maksuton eikä se velvoita teitä osallistumaan itse koulutukseen. Siihen ilmoittaudutaan erillisellä lomakkeella, joka löytyy ohjelman verkkosivuilta. Varsinainen koulutus alkaa joulukuun alussa kaikille yhteisillä perusopinnoilla. Koulutus koostuu 7 opintopäivästä ja valinnaisesta 3 lisäpäivästä vuoden 2021 tammi-maaliskuussa.

ELY-keskuksen mukanaolon myötä paketin hinta on 1500 € (+alv) / henkilö. Samasta organisaatiosta voi osallistua max. 2 henkilöä.

Lisätietoja koulutuksesta löytyy ohjelman verkkosivuilta tämän linkin takaa: https://www.aaltoent.fi/ohjelmat/valo-kv-koulutus